Bra konditorier i Ytterby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Ytterby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Ytterby. Det finns 2 olika konditorier i Ytterby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Ytterby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Ytterby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Ytterby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Ytterby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Ytterby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Ytterby kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Gräddat AB
Runängsg. 10
442 50 Ytterby


Ytterby Konditori
Torsbyv. 22
442 50 Ytterby

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Ytterby och dess konditorier

Ytterby innan 1965 Kungälvs Ytterby är ett samhälle som utgör en del av tätorten Kungälv i Bohuslän. Den södra gränsen utgörs av Nordre älv och samhället ligger 22 km norr om Göteborg. I centrum ligger en järnvägsstation vid Bohusbanan samt Ytterby busstation vilka utgör en knutpunkt för buss och järnvägstrafik.

Yta:
Invånarantal: 7004, år 2010

Här finns mer info om Ytterby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Ytterby.