Konditori Centrum – ett konditori i Vårgårda

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Konditori Centrum är ett konditori i Vårgårda där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Vårgårda och du kommer säkerligen gilla Konditori Centrum och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Vårgårda som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västra Götaland ifall Konditori Centrum inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Konditori Centrum i Vårgårda - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Konditori Centrum i Vårgårda.

Konditori Centrum
Kungsg. 46
447 30 Vårgårda
0322 - 62 33 00

Annons:

Öppettider hos Konditori Centrum i Vårgårda

Innan du besöker Konditori Centrum i Vårgårda kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Konditori Centrum i Vårgårda utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Konditori Centrum i Vårgårda, ett konditori

Hittar du inte till Konditori Centrum kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Konditori Centrum i Vårgårda