Lindströms Bageri – ett konditori i Vårgårda

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Lindströms Bageri är ett konditori i Vårgårda där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Vårgårda och du kommer säkerligen gilla Lindströms Bageri och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Vårgårda som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västra Götaland ifall Lindströms Bageri inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Lindströms Bageri i Vårgårda - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Lindströms Bageri i Vårgårda.

Lindströms Bageri
Drottningg. 5
447 35 VÅRGÅRDA
0322 - 62 00 85

Annons:

Öppettider hos Lindströms Bageri i Vårgårda

Innan du besöker Lindströms Bageri i Vårgårda kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Lindströms Bageri i Vårgårda utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Lindströms Bageri i Vårgårda, ett konditori

Hittar du inte till Lindströms Bageri kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Lindströms Bageri i Vårgårda