Bra konditorier i Vårgårda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vårgårda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vårgårda. Det finns 2 olika konditorier i Vårgårda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vårgårda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vårgårda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vårgårda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vårgårda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vårgårda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vårgårda kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Konditori Centrum
Kungsg. 46
447 30 Vårgårda


Lindströms Bageri
Drottningg. 5
447 35 VÅRGÅRDA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vårgårda och dess konditorier

Vårgårda är en tätort i Västergötland och centralort i Vårgårda kommun. Vårgårda har en tradition av entreprenörer med namn som Lennart Lindblad (Autoliv) och Johan Petter Johansson (uppfinnare av skiftnyckeln och rörtången).

Yta: 430,62 hektar
Invånarantal: 5133, år 2010

Här finns mer info om Vårgårda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vårgårda.