Bra konditorier i Vara

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vara. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vara. Det finns 1 olika konditorier i Vara där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vara.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vara

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vara som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vara som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vara. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vara kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Nordpolen Conditori
Torgg. 14
534 31 Vara

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vara och dess konditorier

Vara är en tätort i Västergötland och centralort i Vara kommun i Västra Götalands län. Vara ligger vid E20. Den ökande havreexporten från Vara gjorde att firmorna som skötte exporten från Varaslätten blev intresserade av en järnväg att frakta sina varor på.

Yta: 302,58 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Här finns mer info om Vara om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vara.