Bra konditorier i Vänersborg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vänersborg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vänersborg. Det finns 4 olika konditorier i Vänersborg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vänersborg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vänersborg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vänersborg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vänersborg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vänersborg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vänersborg kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Konditori Princess
Sundsg. 5
462 33 VÄNERSBORG


Madelene Margareta Svensson
Åsv. 20
462 61 Vänersborg


Nordfeldts Konditori
Edsg. 12
462 33 VÄNERSBORG


Spekeruds Gårdsbageri HB
Spekerud 110
462 91 VÄNERSBORG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vänersborg och dess konditorier

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Yta: 1 156,51 hektar
Invånarantal: 21699, år 2010

Här finns mer info om Vänersborg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vänersborg.