Bra konditorier i Ulricehamn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Ulricehamn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Ulricehamn. Det finns 3 olika konditorier i Ulricehamn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Ulricehamn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Ulricehamn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Ulricehamn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Ulricehamn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Ulricehamn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Ulricehamn kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Gunnars Konditori
Storg. 12
523 30 ULRICEHAMN


Günthers Brödstuga
Storg. 17
523 30 ULRICEHAMN


Lindgren, Lars-Olof Håkan
Gästared 106
523 97 Ulricehamn

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Ulricehamn och dess konditorier

Ulricehamn (tidigare Bogesund) är en tätort i Västergötland och centralort i Ulricehamns kommun, Västra Götalands län. Ulricehamn är beläget på sluttningarna kring ån Ätrans utlopp i sjön Åsunden. Orten ligger cirka 36 km öster om Borås och cirka 49 km väster om Jönköping. Vid Ulricehamn går en motorväg som är en del av Riksväg 40.

Yta: 623,00 hektar
Invånarantal: 9787, år 2010

Här finns mer info om Ulricehamn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Ulricehamn.