Bra konditorier i Uddevalla

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Uddevalla. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Uddevalla. Det finns 6 olika konditorier i Uddevalla där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Uddevalla.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Uddevalla

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Uddevalla som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Uddevalla som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Uddevalla. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Uddevalla kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Café Snäckan
Gustavsberg 475
451 91 Uddevalla


Centralens Konditori
Strömstadsv. 34
451 50 UDDEVALLA


Einars Konditori AB
Kungsg. 38
451 30 UDDEVALLA


Högås Gårdscafé & Bistro
Högås Kärr 120
451 96 UDDEVALLA


Jähnkes Konditori
Göteborgsv. 12
451 42 Uddevalla


Wienerkonditoriet
Kungsg. 8
451 30 UDDEVALLA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Uddevalla och dess konditorier

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Här finns mer info om Uddevalla om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Uddevalla.