Bra konditorier i Torslanda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Torslanda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Torslanda. Det finns 6 olika konditorier i Torslanda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Torslanda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Torslanda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Torslanda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Torslanda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Torslanda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Torslanda kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.


Amhults Konditori AB
Vårbäcksv


Café och Konditori Blå Hangaren
Amhults Torg 2
423 37 TORSLANDA


Jerkstrands Konditori
Torslanda Torg 1
423 32 Torslanda


Maxi ICA Stormarknad Torslanda
G. Flygplatsv. 60
423 37 TORSLANDA


Sockermajas AB
G. Flygplatsv. 4
423 37 TORSLANDA


Åsas Livs AB
Fraktflyget 8
423 37 TORSLANDA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Torslanda och dess konditorier

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här finns mer info om Torslanda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Torslanda.