Bra konditorier i Töreboda

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Töreboda. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Töreboda. Det finns 4 olika konditorier i Töreboda där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Töreboda.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Töreboda

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Töreboda som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Töreboda som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Töreboda. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Töreboda kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Hembageriet Café och Konditori i Töreboda
N. Torgg. 5
545 30 TÖREBODA


Lilla Bageriet I Töreboda
Ö. Torgg. 6
545 30 TÖREBODA


Stefan Gottfridsson
Lieg. 1
545 32 TÖREBODA


Valvet Café & Smörgåsbar HB
Ö. Torgg. 9
545 30 TÖREBODA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Töreboda och dess konditorier

Töreboda är en tätort i Västergötland, centralort i Töreboda kommun, Västra Götalands län med 4 189 invånare (år 2010). Töreboda är beläget vid järnvägslinjen Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm. Töreboda var under ett antal år på 1800-talet knutpunkt mellan järnvägen (innan den drogs vidare mot Stockholm) och Göta kanal.

Yta: 363,79 hektar
Invånarantal: 4189, år 2010

Här finns mer info om Töreboda om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Töreboda.