Österbergs Konditori – ett konditori i Tidan

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Österbergs Konditori är ett konditori i Tidan där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Tidan och du kommer säkerligen gilla Österbergs Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Tidan som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västra Götaland ifall Österbergs Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Österbergs Konditori i Tidan - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Österbergs Konditori i Tidan.

Österbergs Konditori
Närlundavägen
549 31 Tidan
0500 - 47 00 47

Annons:

Öppettider hos Österbergs Konditori i Tidan

Innan du besöker Österbergs Konditori i Tidan kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Österbergs Konditori i Tidan utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Österbergs Konditori i Tidan, ett konditori

Hittar du inte till Österbergs Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Österbergs Konditori i Tidan