Tidaholms Café o. Konditori KB – ett konditori i Tidaholm

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Tidaholms Café o. Konditori KB är ett konditori i Tidaholm där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Tidaholm och du kommer säkerligen gilla Tidaholms Café o. Konditori KB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Tidaholm som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västra Götaland ifall Tidaholms Café o. Konditori KB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Tidaholms Café o. Konditori KB i Tidaholm - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Tidaholms Café o. Konditori KB i Tidaholm.

Tidaholms Café o. Konditori KB
V. Drottningv. 9
522 30 Tidaholm
0502 - 156 20

Annons:

Öppettider hos Tidaholms Café o. Konditori KB i Tidaholm

Innan du besöker Tidaholms Café o. Konditori KB i Tidaholm kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Tidaholms Café o. Konditori KB i Tidaholm utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Tidaholms Café o. Konditori KB i Tidaholm, ett konditori

Hittar du inte till Tidaholms Café o. Konditori KB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Tidaholms Café o. Konditori KB i Tidaholm