Bra konditorier i Tidaholm

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Tidaholm. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Tidaholm. Det finns 3 olika konditorier i Tidaholm där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Tidaholm.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Tidaholm

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Tidaholm som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Tidaholm som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Tidaholm. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Tidaholm kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Julius Bageri & Kök
Kyrkog. 1
522 31 TIDAHOLM


Mekka
Stallängsv. 5
522 34 Tidaholm


Tidaholms Café o. Konditori KB
V. Drottningv. 9
522 30 Tidaholm

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Tidaholm och dess konditorier

Tidaholm är en tätort i Västergötland och centralort i Tidaholms kommun, belägen 30 km öster om Falköping och 32 km söder om Skövde vid ån Tidan. I denna tätort finns bland annat Tidaholmsanstalten som tillhör säkerhetsklass 1.

Yta: 570,23 hektar
Invånarantal: 8027, år 2010

Här finns mer info om Tidaholm om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Tidaholm.