Bra konditorier i Tanumshede

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Tanumshede. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Tanumshede. Det finns 1 olika konditorier i Tanumshede där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Tanumshede.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Tanumshede

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Tanumshede som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Tanumshede som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Tanumshede. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Tanumshede kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Tanumshede Hembageri
Affärsv. 7
457 30 TANUMSHEDE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Tanumshede och dess konditorier

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här finns mer info om Tanumshede om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Tanumshede.