Bra konditorier i Strömstad

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Strömstad. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Strömstad. Det finns 2 olika konditorier i Strömstad där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Strömstad.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Strömstad

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Strömstad som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Strömstad som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Strömstad. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Strömstad kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Anna Grans Tårtateljé
Nordby Hagarna 2
452 92 STRÖMSTAD


Backlunds Bageri och Konditori
Bratteklevsv. 5
452 97 Strömstad

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Strömstad och dess konditorier

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Här finns mer info om Strömstad om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Strömstad.