Bra konditorier i Stenungsund

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Stenungsund. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Stenungsund. Det finns 4 olika konditorier i Stenungsund där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Stenungsund.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Stenungsund

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Stenungsund som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Stenungsund som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Stenungsund. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Stenungsund kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Farmor Gretas Bageri & Konditori AB
Munkerödsv. 2 B
444 32 STENUNGSUND


Farmor Gretas Brödbutik
Stenungs Torg
444 30 STENUNGSUND


Mackan I Stenungsund
Ängsv. 6
444 31 Stenungsund


Skaftö Bageri AB / Skaftö Skorpan
Munkerödsv. 15
444 32 STENUNGSUND

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Stenungsund och dess konditorier

Stenungsund är en tätort i Bohuslän och centralort i Stenungsunds kommun i Västra Götalands län. Stenungsund är beläget vid Västerhavet innanför öarna Tjörn och Orust, till vilka fastlandsförbindelse utgår härifrån.

Yta: 1 111,74 hektar
Invånarantal: 9987, år 2010

Här finns mer info om Stenungsund om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Stenungsund.