Bra konditorier i Sävedalen

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Sävedalen. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Sävedalen. Det finns 1 olika konditorier i Sävedalen där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Sävedalen.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Sävedalen

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Sävedalen som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Sävedalen som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Sävedalen. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Sävedalen kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Cederleüfs Konditori
Göteborgsv. 74
433 63 Sävedalen

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Sävedalen och dess konditorier

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Här finns mer info om Sävedalen om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Sävedalen.