Bra konditorier i Sandared

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Sandared. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Sandared. Det finns 1 olika konditorier i Sandared där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Sandared.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Sandared

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Sandared som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Sandared som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Sandared. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Sandared kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Centrumkonditoriet
Alingsåsv. 1
518 30 SANDARED

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Sandared och dess konditorier

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Här finns mer info om Sandared om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Sandared.