Bra konditorier i Öckerö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Öckerö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Öckerö. Det finns 1 olika konditorier i Öckerö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Öckerö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Öckerö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Öckerö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Öckerö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Öckerö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Öckerö kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Aleks Bageri och Konditori
Norgårdsv. 15
475 31 ÖCKERÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Öckerö och dess konditorier

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Här finns mer info om Öckerö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Öckerö.