Bra konditorier i Nossebro

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Nossebro. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Nossebro. Det finns 1 olika konditorier i Nossebro där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Nossebro.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Nossebro

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Nossebro som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Nossebro som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Nossebro. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Nossebro kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Elins Bageri & Konditori
Sigfridsg. 4
465 30 NOSSEBRO

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Nossebro och dess konditorier

Nossebro är en tätort i Västergötland och centralort i Essunga kommun, Västra Götalands län. Ån Nossan rinner rätt igenom tätorten. Nossebro ligger cirka 16 km väst-sydväst om Vara , cirka 20 km norr om Vårgårda och cirka 7 mil nordost om Göteborg.

Yta: 184,65 hektar
Invånarantal: 1846, år 2010

Här finns mer info om Nossebro om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Nossebro.