Bra konditorier i Mölnlycke

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Mölnlycke. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Mölnlycke. Det finns 2 olika konditorier i Mölnlycke där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Mölnlycke.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Mölnlycke

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Mölnlycke som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Mölnlycke som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Mölnlycke. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Mölnlycke kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Eb Ekologiskt Bakverk
Växthusv. 6
435 33 Mölnlycke


Åkanten Konditori.Café.Bistro
Biblioteksg. 10 C
435 30 MÖLNLYCKE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Mölnlycke och dess konditorier

Mölnlycke är en tätort och centralort i Härryda kommun i Västra Götalands län. Ett mindre antal fastigheter ligger dock i Mölndals kommun. Mölnlycke ligger omkring en mil sydost om centrala Göteborg. Större delen av bebyggelsen består av villor, radhus och kedjehus. Trots den täta bebyggelsen har Mölnlycke många grönområden.

Yta: 809,67 hektar
Invånarantal: 15608, år 2010

Här finns mer info om Mölnlycke om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Mölnlycke.