Bra konditorier i Mölndal

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Mölndal. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Mölndal. Det finns 9 olika konditorier i Mölndal där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Mölndal.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Mölndal

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Mölndal som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Mölndal som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Mölndal. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Mölndal kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.


Caféet Brogatans Konditori
BrogBrogyllen
Häradsg


Gelika AB
Snöflingeg. 2
431 39 MÖLNDAL


Hanis Konditori
Mölndals Torg 1
MÖLNDAL


Margaretas Bröd & Bakverk AB
Idungatan 2
431 44 MÖLNDAL


Naki Bageri & Konditori
Sörgårdsg. 16
431 67 Mölndal


Nielséns Konditori
Jungfruplatsen 1
431 48 MÖLNDAL


Smörgåsfiness
Katrinebergsg. 6
431 61 Mölndal


Sockerprinsessan AB
Pixbov. 39
431 64 MÖLNDAL

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Mölndal och dess konditorier

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här finns mer info om Mölndal om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Mölndal.