Bra konditorier i Mellerud

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Mellerud. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Mellerud. Det finns 4 olika konditorier i Mellerud där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Mellerud.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Mellerud

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Mellerud som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Mellerud som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Mellerud. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Mellerud kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Asp, Jessica
Kambol Stommen 2
464 94 MELLERUD


Hamrane Bak- & Kaffestuga
Norra Hamrane
Mellerud


Melleruds Revisionsbyrå AB
0530 - 411 38Nya Konditoriet
Storg. 28
464 30 MELLERUD

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Mellerud och dess konditorier

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här finns mer info om Mellerud om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Mellerud.