Bra konditorier i Mariestad

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Mariestad. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Mariestad. Det finns 3 olika konditorier i Mariestad där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Mariestad.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Mariestad

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Mariestad som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Mariestad som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Mariestad. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Mariestad kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Lindhs Cafe & Konditori AB
Österlångg. 17
542 30 Mariestad


Lundstedts Konditori AB
Stockholmsv. 9
542 33 MARIESTAD


Wästgöta-Bagaren Butik AB
Parkv. 4
542 32 Mariestad

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Mariestad och dess konditorier

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Här finns mer info om Mariestad om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Mariestad.