Bra konditorier i Lysekil

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Lysekil. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Lysekil. Det finns 3 olika konditorier i Lysekil där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Lysekil.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Lysekil

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Lysekil som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Lysekil som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Lysekil. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Lysekil kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Björsells Bageri & Konditori
Kungsg. 22
453 33 LYSEKIL


Jönssons Katt, Café & Pub
Lysekil
453 33 LYSEKIL


Konditori Jönssons Katt
Kajutv. 37
453 30 Lysekil

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Lysekil och dess konditorier

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här finns mer info om Lysekil om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Lysekil.