Bra konditorier i Lindome

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Lindome. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Lindome. Det finns 2 olika konditorier i Lindome där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Lindome.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Lindome

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Lindome som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Lindome som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Lindome. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Lindome kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

KalasButiken
Konditoriv. 88
437 33 Lindome


Lindome Sol Hembageri Och Cafe
Konditoriv. 88
437 33 Lindome

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Lindome och dess konditorier

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här finns mer info om Lindome om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Lindome.