Bra konditorier i Kungshamn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kungshamn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kungshamn. Det finns 1 olika konditorier i Kungshamn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kungshamn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kungshamn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kungshamn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kungshamn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kungshamn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kungshamn kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Hamnbageriet Kungshamn AB
Bäckevikstorget 4
456 31 KUNGSHAMN

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kungshamn och dess konditorier

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här finns mer info om Kungshamn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kungshamn.