Bra konditorier i Kungälv

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Kungälv. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Kungälv. Det finns 5 olika konditorier i Kungälv där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Kungälv.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Kungälv

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Kungälv som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Kungälv som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Kungälv. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Kungälv kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Fikabutiken
Bultg. 14
442 40 Kungälv


Jerkstrands Bageriaktiebolag
Uddevallav. 5
442 30 KUNGÄLV


Jerkstrands Konditori
Uddevallav. 5
442 30 KUNGÄLV


Konditori Svarta Katten AB
Vikingag. 1
442 36 KUNGÄLV


Konditori Svarta Katten AB
Västra g. 73
442 31 Kungälv

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Kungälv och dess konditorier

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här finns mer info om Kungälv om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Kungälv.