Bra konditorier i Karlsborg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Karlsborg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Karlsborg. Det finns 2 olika konditorier i Karlsborg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Karlsborg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Karlsborg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Karlsborg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Karlsborg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Karlsborg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Karlsborg kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Nymans Café o Keramik AB
Strandv. 39
546 32 KARLSBORG


Soldathemskonditoriet
Fortifikationsg. 8 A
546 30 KARLSBORG

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Karlsborg och dess konditorier

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Här finns mer info om Karlsborg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Karlsborg.