Bra konditorier i Hovås

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hovås. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hovås. Det finns 1 olika konditorier i Hovås där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hovås.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hovås

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hovås som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hovås som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hovås. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hovås kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Lasse-Maja Bageri & Café
Billdalsv. 2
436 53 HOVÅS

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hovås och dess konditorier

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här finns mer info om Hovås om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hovås.