Bra konditorier i Hova

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hova. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hova. Det finns 1 olika konditorier i Hova där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hova.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hova

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hova som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hova som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hova. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hova kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Hova Konditori
Torgg. 12
548 32 Hova

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hova och dess konditorier

Hova är den största tätorten i Gullspångs kommun och centralort i kommunen genom att den centrala förvaltningen har sitt säte där.[3] Den är belägen, cirka 20 km norr om Töreboda och 30 km nordost om Mariestad. Orten genomfars av E20 samt länsväg 200 och har station på Kinnekullebanan.

Yta: 179,89 hektar
Invånarantal: 1288, år 2010

Här finns mer info om Hova om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hova.