Bra konditorier i Hönö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hönö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hönö. Det finns 2 olika konditorier i Hönö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hönö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hönö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hönö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hönö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hönö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hönö kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Aleks Öckerö Bagaren, AB
Klåva Hamnv. 16
475 42 Hönö


Hönö Smörgåstårtor
Jungmansv. 6 A
475 41 HÖNÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hönö och dess konditorier

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här finns mer info om Hönö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hönö.