Bra konditorier i Hjo

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Hjo. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Hjo. Det finns 1 olika konditorier i Hjo där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Hjo.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Hjo

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Hjo som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Hjo som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Hjo. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Hjo kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Charlotte Rautio
Långg. 2
544 30 HJO

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Hjo och dess konditorier

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Här finns mer info om Hjo om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Hjo.