Bra konditorier i Henån

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Henån. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Henån. Det finns 2 olika konditorier i Henån där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Henån.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Henån

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Henån som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Henån som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Henån. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Henån kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Moster Signes Konditori & Café
Hamntorget 6
473 34 Henån


Mr Vision AB
070 - 548 92 43


Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Henån och dess konditorier

Henån är en tätort på Orust i Bohuslän samt centralort i Orusts kommun i Västra Götalands län. Orten har fått sitt namn efter ån som heter just Henån. Handel och annan aktivitet ökar stort under sommartid, eftersom Henån är centralort för en kommun som flerdubblar sitt invånarantal under turistsäsongen

Yta: 197,61 hektar
Invånarantal: 1816, år 2010

Här finns mer info om Henån om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Henån.