Bra konditorier i Grebbestad

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Grebbestad. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Grebbestad. Det finns 1 olika konditorier i Grebbestad där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Grebbestad.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Grebbestad

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Grebbestad som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Grebbestad som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Grebbestad. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Grebbestad kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Grebbestad Bageri AB
Industriv. 4
457 72 Grebbestad

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Grebbestad och dess konditorier

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här finns mer info om Grebbestad om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Grebbestad.