Mariakonditoriet – ett konditori i Göteborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Mariakonditoriet är ett konditori i Göteborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Göteborg och du kommer säkerligen gilla Mariakonditoriet och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Göteborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västra Götaland ifall Mariakonditoriet inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Mariakonditoriet i Göteborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Mariakonditoriet i Göteborg.

Mariakonditoriet
Mariag. 6
414 71 Göteborg
031 - 14 43 86

Annons:

Öppettider hos Mariakonditoriet i Göteborg

Innan du besöker Mariakonditoriet i Göteborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Mariakonditoriet i Göteborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Mariakonditoriet i Göteborg, ett konditori

Hittar du inte till Mariakonditoriet kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Mariakonditoriet i Göteborg