Ahlströms Konditori – ett konditori i Göteborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Ahlströms Konditori är ett konditori i Göteborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Göteborg och du kommer säkerligen gilla Ahlströms Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Göteborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västra Götaland ifall Ahlströms Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Ahlströms Konditori i Göteborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Ahlströms Konditori i Göteborg.

Ahlströms Konditori
Korsg. 2
411 16 Göteborg
031 - 13 48 93

Annons:

Öppettider hos Ahlströms Konditori i Göteborg

Innan du besöker Ahlströms Konditori i Göteborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Ahlströms Konditori i Göteborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Ahlströms Konditori i Göteborg, ett konditori

Hittar du inte till Ahlströms Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Ahlströms Konditori i Göteborg