Kavringsbageriet – ett konditori i Göteborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Kavringsbageriet är ett konditori i Göteborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Göteborg och du kommer säkerligen gilla Kavringsbageriet och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Göteborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västra Götaland ifall Kavringsbageriet inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Kavringsbageriet i Göteborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Kavringsbageriet i Göteborg.

Kavringsbageriet
Eklandag. 45
412 61 GÖTEBORG
031 - 16 71 82

Annons:

Öppettider hos Kavringsbageriet i Göteborg

Innan du besöker Kavringsbageriet i Göteborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Kavringsbageriet i Göteborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Kavringsbageriet i Göteborg, ett konditori

Hittar du inte till Kavringsbageriet kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Kavringsbageriet i Göteborg