Mohlins Konditori – ett konditori i Göteborg

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Mohlins Konditori är ett konditori i Göteborg där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Göteborg och du kommer säkerligen gilla Mohlins Konditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Göteborg som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Västra Götaland ifall Mohlins Konditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Mohlins Konditori i Göteborg - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Mohlins Konditori i Göteborg.

Mohlins Konditori
G. Björlandav. 145
417 28 GÖTEBORG
031 - 23 58 32

Annons:

Öppettider hos Mohlins Konditori i Göteborg

Innan du besöker Mohlins Konditori i Göteborg kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Mohlins Konditori i Göteborg utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Mohlins Konditori i Göteborg, ett konditori

Hittar du inte till Mohlins Konditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Mohlins Konditori i Göteborg