Bra konditorier i Fjällbacka

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Fjällbacka. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Fjällbacka. Det finns 1 olika konditorier i Fjällbacka där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Fjällbacka.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Fjällbacka

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Fjällbacka som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Fjällbacka som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Fjällbacka. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Fjällbacka kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Fikakorgen HB
N. Hamng. 8
457 40 FJÄLLBACKA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Fjällbacka och dess konditorier

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här finns mer info om Fjällbacka om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Fjällbacka.