Bra konditorier i Ed

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Ed. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Ed. Det finns 1 olika konditorier i Ed där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Ed.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Ed

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Ed som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Ed som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Ed. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Ed kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Stenelinds I Ed HB
HAGALID
668 24 ED

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Ed och dess konditorier

Ed är en tätort i nordvästra Dalsland, belägen mellan sjöarna Stora Le och Lilla Le samt centralort i Dals-Eds kommun, Västra Götalands län . Ed har ett gymnasium med bland annat turismledarutbildning, programmet har riksintag. Karlssons Varuhus är ett lågprisvaruhus, som har en av sina 13 butiker i Ed.

Yta: 382,01 hektar
Invånarantal: 2932, år 2010

Här finns mer info om Ed om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Ed.