Bra konditorier i Dalsjöfors

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Dalsjöfors. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Dalsjöfors. Det finns 1 olika konditorier i Dalsjöfors där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Dalsjöfors.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Dalsjöfors

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Dalsjöfors som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Dalsjöfors som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Dalsjöfors. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Dalsjöfors kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Sandells Bageri & Konditori
Stationsv. 3
516 31 DALSJÖFORS

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Dalsjöfors och dess konditorier

Dalsjöfors är en tätort i Borås kommun. Dalsjöfors ligger 13 km ost-sydost om staden Borås. På orten finns två lågstadieskolor samt en mellan- och högstadieskola. Den äldre småhusbebyggelsen ligger runt Stora Dalsjön, som även har en större badplats.

Yta: 287,90 hektar
Invånarantal: 3362, år 2010

Här finns mer info om Dalsjöfors om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Dalsjöfors.