Bra konditorier i Billdal

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Billdal. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Billdal. Det finns 4 olika konditorier i Billdal där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Billdal.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Billdal

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Billdal som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Billdal som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Billdal. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Billdal kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Bärnarps Konditori
Billdals Hagenv. 1
427 37 BILLDAL


Nordgårdens Bageri
Bolshedens Industriv. 28
427 50 Billdal


Nya Bärnarps Konditori AB
Billdals Hagenv. 1
427 37 BILLDAL


Sn Bakeri I Göteborg AB
Bolshedens Industriv. 28
427 50 Billdal

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Billdal och dess konditorier

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här finns mer info om Billdal om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Billdal.