Bra konditorier i Bengtsfors

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Bengtsfors. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Bengtsfors. Det finns 2 olika konditorier i Bengtsfors där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Bengtsfors.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Bengtsfors

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Bengtsfors som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Bengtsfors som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Bengtsfors. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Bengtsfors kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Konditori & Café Landgången I Bengtsfors AB
Storg. 35
666 30 Bengtsfors


Olsson, Viveka
Hageg. 7
666 30 Bengtsfors

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Bengtsfors och dess konditorier

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här finns mer info om Bengtsfors om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Bengtsfors.