Bra konditorier i Askim

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Askim. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Askim. Det finns 2 olika konditorier i Askim där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Askim.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Askim

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Askim som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Askim som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Askim. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Askim kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Easy Bake
St. Åvägen 19 A
436 34 ASKIM


Jerkstrands Konditori
Datav. 15
436 32 ASKIM

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Askim och dess konditorier

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här finns mer info om Askim om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Askim.