Bra konditorier i Angered

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Angered. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Angered. Det finns 5 olika konditorier i Angered där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Angered.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Angered

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Angered som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Angered som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Angered. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Angered kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.


Jerkstrands Konditori
Angereds


Hawler Bageri & Konfekt
Bredfjällsg. 2
424 35 Angered


Ingrosa AB
Spadeg. 19
424 65 ANGERED


Limonell Konditori och Café
Bergsgårdsgärdet 80
424 32 ANGERED


Ragequit AB
Angereds Torg 33
424 65 ANGERED

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Angered och dess konditorier

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här finns mer info om Angered om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Angered.