Bra konditorier i Åmål

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Åmål. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Åmål. Det finns 1 olika konditorier i Åmål där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Åmål.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Åmål

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Åmål som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Åmål som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Åmål. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Åmål kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Flickornas Wienerkonditori AB
Torgg. 3
662 31 ÅMÅL

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Åmål och dess konditorier

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Här finns mer info om Åmål om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Åmål.