Bra konditorier i Älvängen

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Älvängen. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Älvängen. Det finns 1 olika konditorier i Älvängen där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Älvängen.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Älvängen

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Älvängen som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Älvängen som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Älvängen. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Älvängen kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.

Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB
Torgg. 2
446 32 ÄLVÄNGEN

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Älvängen och dess konditorier

Älvängen är en tätort i Ale kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger drygt 3 mil nordost om Göteborg, öster om Göta älv och invid motorvägen E45 och den järnväg som tidigare kallades Bergslagsbanan, men som nu heter Norge/Vänerbanan.

Yta: 296,20 hektar
Invånarantal: 4196, år 2010

Här finns mer info om Älvängen om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Älvängen.