Bra konditorier i Alingsås

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Alingsås. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Alingsås. Det finns 4 olika konditorier i Alingsås där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Alingsås.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Alingsås

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Alingsås som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Alingsås som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Alingsås. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Alingsås kan du istället kolla efter andra i Västra Götaland.


Skoglöf Smörgåsspecialisten AB
Torgg


Hemvägens Frestelser Bageri AB
Hemv. 18
441 40 Alingsås


Ljungblads Konditori
L. Torget 3
441 30 ALINGSÅS


Nolbygårds Ekobageri & Kafé
Tomteredsv. 1
441 38 ALINGSÅS

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Alingsås och dess konditorier

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här finns mer info om Alingsås om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Alingsås.