Bra konditorier i Skultuna

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Skultuna. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Skultuna. Det finns 1 olika konditorier i Skultuna där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Skultuna.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Skultuna

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Skultuna som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Skultuna som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Skultuna. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Skultuna kan du istället kolla efter andra i Västmanland.

Skultuna Hembageri
Krongjutarv. 16
726 31 Skultuna

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Skultuna och dess konditorier

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Här finns mer info om Skultuna om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Skultuna.